1480312

U petak, 10. lipnja, započela je trodnevnica uoči proslave blagdana sv. Antuna Padovanskog. Prvog dana trodnevnice misno slavlje s početkom u 19 sati predvodio je vlč. Boško Čatlak, kapelan Župe Uznesenja Marijina u Poreču. U subotu, drugoga dana trodnevnice, misu je predvodio vlč. Goran Levak, župnik pulske Župe Gospe od Mora. U nedjelju je večernje misno slavlje u sklopu trodnevnice predvodio o. Tomislav Šanko, provincijal Franjevačke provincija sv. Jeronima franjevaca konventualaca. Te je večeri, nakon misnoga slavlja blagoslovljen Info centar Cenacolo, referentno mjesto za dobivanje informacija i podrške u započinjanju procesa liječenja ovisnosti.

Na sam blagdan, u ponedjeljak, 13. lipnja, mise su bile u 7, 8, 9, 10:30, 17 i 19 sati. Misu poldanicu u 10:30 predvodio je o. Tomislav Šanko, misu u 17 sati, sa blagoslovom djece i cvijeća, predvodio je o. Leopold Mičić, gvardijan tog pulskog samostana, a svečanu euharistiju u 19 sati o blagdanu sv. Antuna predvodio je  porečki i pulski biskup u miru Ivan Milovan.

 

 

Istaknuto

 

 

 

100. obljetnica

Miroslav Bulešić

Zaklada

Biskupija na Facebooku

Biskupija na YouTube

Kalendar događanja

Foto galerija

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.