Povodom nadolazećih božićnih blagdana, apostolski upravitelj Porečke i Pulske biskupije i nadbiskup koadjutor Splitsko-makarske nadbiskupije, mons. dr. Dražen Kutleša održao je  u utorak, 21. prosinca 2021. godine, prijem za gradonačelnika Poreča Lorisa Peršurića i predsjednika Gradskog vijeća Zorana Rabara.

Tom se prigodom porečki gradonačelnik zahvalio Biskupiji na dobroj suradnji i podršci, kao i uključenosti u zajedničke projekte u korist građana i vjernika Poreča. Bilo je govora o nastavku obnove kompleksa Eufrazijeve bazilike, projektu koji je ušao u državni proračun za 2022. godinu te ga provodi Hrvatski restauratorski zavod, nakon što je lani dovršena obnova zvonika.

Nadbiskup će predvoditi misu polnoćku u 00,00 sati te svetu misu na sam Božić u 11 sati u Eufrazijevoj bazilici, a i ovim je putem svim vjernicima, te onima koje nose u svojim srcima i svim ljudima dobre volje, od srca zaželio čestit i blagoslovljen Božić i sretnu Novu godinu. (porec.hr)

Najave i obavijesti

Utorak: 25 Sij 2022
Pula: Blagdan obraćenja sv. Pavla

Istaknuto

 

 

 

100. obljetnica

Miroslav Bulešić

Zaklada

Biskupija na Facebooku

Biskupija na YouTube

Kalendar događanja

Foto galerija

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.