Ponedjeljak, 28 listopada, 2024
Izdvojeno

Holywin u Zagrebu u znaku bl. Miroslava Bulešića

Ove je godine Holywin u Zagrebu u znaku bl. Miroslava Bulešića. Ured za pastoral mladih organizira predstavu o bl. Bulešiću koja će biti izvedena u četvrtak, 31. listopada, na Hrvatskom katoličkom sveučilištu i u petak, 1. studenog, u Bazilici sv. Antuna Padovanskog.

Ured za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije poziva sve da sudjeluju na Holywinu, programu koji se ove godine održava u četvrtak 31. listopada i u petak 1. studenoga, na svetkovinu Svih svetih.

Predstava o bl. Miroslavu Bulešiću izvest će se u četvrtak 31. listopada u 20 sati u Velikoj dvorani (“Aula Magna”) Hrvatskog katoličkog sveučilišta (Ilica 244).

Na svetkovinu Svih svetih misno slavlje u Bazilici sv. Antuna Padovanskog na zagrebačkom Svetom Duhu predvodit će župnik i rektor Bazilike fra Ivan Marija Lotar OFMConv., s početkom u 19 sati, a izvedba predstave ponovit će se u 20 sati.

Zahvaljujemo Uredu za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije što su ove godine odabrali svrnuti pozornost k tom našem svjetlom uzoru vjere, koji je poniknuo i stasao u Krasnoj Zemlji.

Informacije u ulaznicama na poveznici.

G. Krizman

Najave