Povodom početka nove školske godine kao i svake godine Gimnazija i strukovna škola "Jurja Dobrile" u Pazinu organizira za učenike, nastavnike i djelatnike škole u župnoj crkvi sv. Nikole u Pazinu.

Svetu misu predvodio je vjeroučitelj vlč. Bernard Jurjević koji je u propovijedi istakao važnost odrastanja "u mudrosti i dobi pred Bogom i ljudima". Zahvalna molitva išla umirovljenom ravnatelju prof. Josipu Šikliću te zazivna molitva Duhu Svetom za novu ravnateljicu Suzanu Poropat Božac. Čitanja su čitali prof. Melita Lukšić, vjeroučiteljica Loreta Rabar te molitve učenika maturantice 4. c razreda. Misi su prisustvovali učenici svih razreda koji pohađaju nastavu vjeronauka, njih oko 450. Na kraju svete mise bio je blagoslov učenika i njihovih školskih torbi uz želju da budu ispunjene dobrim ocjenama kojim će prethoditi marljivost, strpljivost i ustrajnost u učenju.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.