Odlukom ordinarija, mons. dr. Dražena Kutleše, Biskupski ordinarijat u Poreču izdao je dekrete razrješenja i imenovanja, te novi raspored pastoralnih službi u Porečkoj i Pulskoj biskupiji.

            Vlč. o. Jeronim Vujić se s danom 1. srpnja 2018. godine razrješuje službe župnog vikara župe Sv. Ivana Krstitelja u Puli.

            Vlč. o. Nikola Rožanković se s danom 1. srpnja 2018. godine imenuje župnim vikarom župe Sv. Ivana Krstitelja u Puli.

            Vlč. Ante Močibob razrješuje se službe župnika župe Sv. Agneze djevice i mučenice u Medulinu i umirovljuje se.

            Vlč. Milan Milovan razrješuje se službe župnika župe Sv. Martina biskupa u Ližnjanu i umirovljuje se.

            Vlč. Ivan Štoković razrješuje se službe župnika župa Uznesenja BDM u Vrhu, Sv. Križa u Draguću i Presvetog Trojstva u Račicama i umirovljuje se.

            Vlč. Ivan Macinić razrješuje se službe župnika župa Sv. Šimuna i Jude apostola u Tinjanu i Sv. Martina biskupa u Bermu i umirovljuje se.

            Vlč. Mladen Matika razrješuje se službe župnog upravitelja župa Sv. Šimuna i Jude apostola u Tinjanu i Sv. Martina biskupa u Bermu i imenuje se župnikom župa Sv. Šimuna i Jude apostola u Tinjanu i Sv. Martina biskupa u Bermu.

            Vlč. Bartosz Pawlik, mladomisnik imenuje se župnim vikarom župa Sv. Nikole biskupa u Pazinu, Sv. Šimuna i Jude apostola u Tinjanu i Sv. Martina biskupa u Bermu.

            Vlč. Marijo Žmak razrješuje se službe župnog upravitelja župa Uznesenja BDM u Vrhu, Sv. Križa u Draguću i Presvetog Trojstva u Račicama.

            Vlč. Ivan Prodan razrješuje se službe župnog upravitelja župe Sv. Martina biskupa u Ližnjanu.

            Vlč. Milan Zgrablić razrješuje se službe župnika župe Sv. Martina biskupa u Svetom Lovreču Pazenatičkom.

            Vlč. Matteo Baccani razrješuje se službe župnog vikara župa Uznesenja BDM u Poreču i Sv. Martina biskupa u Svetom Lovreču Pazenatičkom i imenuje se župnim upraviteljem župa Uznesenja BDM u Vrhu, Sv. Križa u Draguću i Presvetog Trojstva u Račicama.

            Vlč. Hrvoje Okadar razrješuje se službe župnika župa Sv. Filipa i Jakova apostola u Filipani i Gospe od Zdravlja u Hreljićima i imenuje se župnikom župa Sv. Agneze djevice i mučenice u Medulinu i Sv. Martina biskupa u Ližnjanu.

            Vlč. Geremia Massa razrješuje se službe župnika župa Presvetog Trojstva u Svetoj Nedelji Labinskoj, Sv. Martina biskupa u Svetom Martinu Labinskom i Sv. Ivana i Pavla mučenika u Šumberu i imenuje se župnikom župa Sv. Filipa i Jakova apostola u Filipani i Gospe od Zdravlja u Hreljićima.

            Vlč. Mirko Vukšić imenuje se župnikom župa Presvetog Trojstva u Svetoj Nedelji Labinskoj, Sv. Martina biskupa u Svetom Martinu Labinskom i Sv. Ivana i Pavla mučenika u Šumberu.

            Vlč. Boško Čatlak, mladomisnik imenuje se župnim vikarom župa Rođenja BDM u Gornjem Labinu, Sv. Barbare djevice i mučenice u Raši, Presvetog Trojstva u Svetoj Nedelji Labinskoj, Sv. Martina biskupa u Svetom Martinu Labinskom i Sv. Ivana i Pavla mučenika u Šumberu.

            Vlč. Josip Mašina razrješuje se službe župnog vikara župa Uznesenja BDM u Poreču i Sv. Martina biskupa u Svetom Lovreču Pazenatičkom i imenuje se župnim upraviteljem župa Sv. Bartolomeja apostola u Roču, Sv. Kancija, Kancijana i Kancijanile mučenika u Lanišću i Sv. Jeronima prezbitera u Humu.

            Vlč. Ivan Mlikota razrješuje se službe župnika župa Sv. Lovre mučenika u Svetom Lovreču Labinskom i Sv. Lucije djevice i mučenice u Skitači i imenuje se župnikom župe Sv. Martina biskupa u Svetom Lovreču Pazenatičkom.

            Vlč. Dariusz Szymanski razrješuje se službe župnika žuoa Sv. Kvirika i Julite mučenika u Višnjanu, Sv. Ivana Krstitelja u Svetom Ivanu od Šterne i Sv. Jakova apostola u Bačvi i imenuje se župnikom župa Sv. Lovre mučenika u Svetom Lovreču Labinskom i Sv. Lucije djevice i mučenice u Skitači.

            Vlč. Karol Homieja razrješuje se službe župnog vikara župe Sv. Jurja mučenika i Sv. Eufemije djevice i mučenice u Rovinju i imenuje se župnim upraviteljem župa Sv. Kvirika i Julite mučenika u Višnjanu, Sv. Ivana Krstitelja u Svetom Ivanu od Šterne i Sv. Jakova apostola u Bačvi.

            Vlč. Želimir Bagavac razrješuje se službe župnog vikara župa Marijina Uznesenja u Buzetu, Presvetog Trojstva u Brestu, Sv. Roka u Črnici, Sv. Mateja apostola u Slumu i Sv. Jurja mučenika u Sovinjaku i upućuje se na studij duhovne teologije u Rimu.

            Vlč. Dalibor Pilekić razrješuje se službe župnika župa Sv. Jeronima prezbitera u Humu, Sv. Kancija, Kancijana i Kancijanile mučenika u Lanišću i Sv. Bartolomeja apostola u Roču i imenuje se župnikom in solidum župa Marijina Uznesenja u Buzetu, Presvetog Trojstva u Brestu, Sv. Roka u Črnici, Sv. Mateja apostola u Slumu i Sv. Jurja mučenika u Sovinjaku.

            Vlč. Janez Barborič, mladomisnik imenuje se župnim vikarom župe Uznesenja BDM u Poreču.

            Vlč. Damir Štifanić, mladomisnik imenuje se župnim vikarom župe Sv. Jurja mučenika i Sv. Eufemije djevice i mučenice u Rovinju.

            Vlč. Goran Levak razrješuje se službe vicekancelara Porečke i Pulske biskupije i imenuje se koordinatorom projekta izgradnje „Hospicija u Puli“, župnim vikarom župe Sv. Pavla apostola u Puli, zamjenikom ravnatelja Svećeničkog doma „Betanija“ u Puli i duhovnim pomoćnikom u župi Vodnjan.

            Vlč. Mladen Pranjić imenuje se predstojnikom Ureda za obitelj, vicekancelarom Biskupije, ekonomom Biskupskog doma i Ordinarijata u Poreču, te pomoćnikom u BUUK-u.

            Vlč. Pablo Rubio Barcia razrješuje se službe župnog vikara župa Sv. Pelagija mučenika u Novigradu i Sv. Ivana Krstitelja u Dajli i stavlja se na raspolaganje Neokatekumenskom putu.

           

 

Najave i obavijesti

Petak: 4 Pro 2020
Raša: Proslava sv. Barbare

Istaknuto

 

 

100. obljetnica

Miroslav Bulešić

Zaklada

Biskupija na Facebooku

Biskupija na YouTube

Kalendar događanja

Foto galerija

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.