Odlukom ordinarija mons. Dražena Kutleše Biskupski ordinarijat u Poreču izdao je dekrete razrješenja i imenovanja, te novi raspored pastoralnih službi u Porečkoj i Pulskoj biksupije:

Vlč. o. Job Mikolić razrješuje se službe župnika župe sv. Antuna opata u Rovinjskom Selu.

Vlč. o. Smiljan Berišić imenuje se župnikom župe sv. Antuna opata u Rovinjskom Selu.

Vlč. o. Marijan Glamočak imenuje se župnim vikarom župe sv. Antuna opata u Rovinjskom Selu.

Vlč. o. Darko Tepert dobiva ispovjednu jurisdikciju i kanonsku misiju za samostansku crkvu Pohođenja Blažene Djevice Marije u Pazinu.

Vlč. Mladen Milohanić razrješuje se službe župnika župa sv. Servula u Bujama i sv. Jurja mučenika u Tribanu s time da i dalje zadržava pastoralnu brigu za župu sv. Jurja mučenika u Tribanu.

Vlč. Lino Rakar razrješuje se službe župnika župa sv. Jurja mučenika u Zrenju i sv. Mihovila arkanđela u Šterni.

Vlč. Vladimir Brizić razrješuje se službe upravitelja župa sv. Petra i Pavla apostola u Gologorici, Uznesenja BDM u Pazu, sv. Ivana Krstitelja u Krbunama i sv. Mihovila arkanđela u Pazinskim Novakima, a imenuje se župnikom župa sv. Servula mučenika u Bujama, sv. Jurja mučenika u Tribanu, sv. Jurja mučenika u Zrenju i sv. Mihovila arkanđela u Šterni.

Vlč. Milivoj Koren razrješuje se službe župnika župa Rođenja BDM u Gornjem Labinu, sv. Barbare djevice i mučenice u Raši, Presvetog Trojstva u Svetoj Nedelji, sv. Martina u Svetom Martinu i sv. Ivana i Pavla mučenika u Šumberu, a imenuje se župnikom župa sv. Petra i Pavla apostola u Gologorici, Uznesenja BDM u Pazu, sv. Mihovila arkanđela u Pazinskim Novakima i sv. Ivana Krstitelja u Krbunama.

Vlč. Mirko Vukšić razrješuje se službe župnika župa BDM od Snijega u Materadi, sv. Petra i Pavla apostola u Kršetama i sv. Stjepana prvomučenika u Petroviji, a imenuje se župnikom župa Rođenja BDM u Labinu Gornjem i sv. Barbare djevice i mučenice u Raši.

Vlč. Geremia Massa imenuje se župnikom župa Presvetog Trojstva u Svetoj Nedelji, sv. Martina u Svetom Martinu i sv. Ivana i Pavla mučenika u Šumberu.

Vlč. Carlos Arturo Fonseca razrješuje se službe župnog vikara u župama sv. Filipa i Jakova apostola u Filipani, Gospe od Zdravlja u Hreljićima, sv. Petra i Pavla apostola u Marčani i sv. Flora biskupa u Loborici, a imenuje se župnikom župa BDM od Snijega u Materadi, sv. Petra i Pavla apostola u Kršetama i sv. Stjepana prvomučenika u Petroviji.

Vlč. Anton Nižetić razrješuje se službe duhovnog pomoćnika u župi sv. Blaža biskupa i mučenika u Vodnjanu.

Vlč. Hrvoje Okadar razrješuje se službe župnika župa sv. Petra i Pavla apostola u Marčani i sv. Flora biskupa u Loborici. U župi sv. Blaža biskupa i mučenika u Vodnjanu preuzet će jednu nedjeljnu misu.

Vlč. Jure Purkić razrješuje se službe župnika župa sv. Jurja mučenika u Boljunu, sv. Martina biskupa u Dolenjoj Vasi i sv. Petra i Pavla apostola u Vranji, a imenuje se župnikom župa sv. Petra i Pavla apostola u Marčani i sv. Flora biskupa u Loborici.

Vlč. Jeronim Jokić razrješuje se službe župnog suradnika u župama Rođenja BDM u Labinu Gornjem, sv. Barbare djevice i mučenice u Raši, Presvetog Trojstva u Svetoj Nedelji, sv. Martina u Svetom Martinu i sv. Ivana i Pavla mučenika u Šumberu, a imenuje se župnim upraviteljem župa sv. Jurja mučenika u Boljunu, sv. Martina biskupa u Dolenjoj Vasi i sv. Petra i Pavla apostola u Vranji.

Vlč. Marcin Madej razrješuje se službe župnog vikara u župama Uznesenja BDM u Puli i sv. Margarete djevice u mučenice u Štinjanu, a imenuje se župnim vikarom župa sv. Servula mučenika u Bujama, sv. Jurja mučenika u Tribanu, sv. Jurja mučenika u Zrenju i sv. Mihovila arkanđela u Šterni.

Vlč. Mauro Boccadoro, mladomisnik imenuje se župnim vikarom župa Uznesenja BDM u Puli i sv. Margarete djevice i mučenice u Štinjanu.

Vlč. Anton Pernat razrješuje se službe župnog vikara župe sv. Peregrina mučenika u Umagu i stavlja se na raspolaganje Neokatekumenskom putu.

Vlč. Dejvis Martinović, mladomisnik imenuje se župnim vikarom župe sv. Peregrina mučenika u Umagu.

Vlč. Goran Levak, mladomisnik imenuje se vicekancelarom Porečke i Pulske biskupije.

Vlč. Alejandro Castillo je ponovno imenovan ravnateljem Pazinskog kolegija – Klasične gimnazije na razdoblje od pet godina.

 

           

           

 

 

 

 

 

 

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.