Župljani iz Ližnjana hodočastili su, njih 36, 16. rujna 2017. u Rovinj na proslavu blagdana Sv. Eufemije zajedno sa svojim župnikom vlč. Milanom Milovanom.

Nakon posjete staračkom domu u Rovinju u kojem boravi župljanka Rada Lopandić, prisustvovali su svečanoj misi u 11.00 sati koju je predvodio biskup Dražen Kutleša. Nakon misnog slavlja posjetili su mjesto Sveti Petar u Šumi gdje ih je dočekao načelnik Mario Bratilić, u čijem su agroturizmu Botra Marija i ručali.

U subotu, 23.rujna 2017., 59 župljana hodočastilo je na otok Krk i otok Košljun. Ondje su u samostanskoj crkvi prisustvovali misnom slavlju koju je predvodio njihov župnik vlč. Milan Milovan zajedno sa vlč. Josipom Zovićem. Razgledali su sva bogatstva tog otočića te nakon ručka u Puntu posjetili crkvicu sv. Lucije gdje se nalazi Bašćanska ploča. (jedna župljanka)

 

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.