Povodom nadolazećih uskršnjih blagdana, nadbiskup koadjutor Splitsko-makarske nadbiskupije i apostolski upravitelj Porečko-pulske biskupije mons. dr. Dražen Kutleša održao je prijem za gradonačelnika Poreča Lorisa Peršurića i predsjednika Gradskog vijeća Adriana Jakusa.

Tom se prigodom porečki gradonačelnik zahvalio Biskupiji na uvijek dobroj suradnji i podršci, kao i uključenosti u zajedničke projekte u korist građana i vjernika Poreča.

Povodom Uskrsa, nadbiskup je svim vjernicima i svim ljudima dobre volje zaželio obilje mira, radosti, sreće i Božjeg blagoslova.

 – Uskrs se ostvaruje svaki put kad čovjek prihvaća drugog čovjeka, kad mu pomaže, osobito ako je u nevolji, bolestan ili sam, kada druge ne osuđuje, oprašta i moli za oproštenje, kad se žrtvuje i moli za druge, nesebično ljubi druge, ljubi Boga. Svim vjernicima i svim ljudima dobre volje želim obilje mira, radosti, zdravlja, požrtvovnosti i sreće te Božjeg blagoslova za Uskrs, rekao je nadbiskup. (Izvor:porec.hr)

Najave i obavijesti

Nema događanja

Istaknuto

 

 

100. obljetnica

Miroslav Bulešić

Zaklada

Biskupija na Facebooku

Biskupija na YouTube

Kalendar događanja

Foto galerija

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.