Na spomendan sv. Silvestra pape, 31.prosinca 2020. godine, ravnatelj Biskupijskog Caritasa vlč. Željko Zec je, u pratnji suradnika, posjetio Kuću Milosrđa u Majmajoli.

U skladu s epidemiološkim preporukama, ispred kuće je slavljena sv. Misa, u zajedništvu s djecom i djelatnicima Kuće. Tom prilikom su upućene molitve za sve članove obitelji djece koja borave u kući, za djelatnike, kao i za sve dobrotvore koji sudjeluju u njezinu uspješnom radu.  Djeci je upućen poziv i poticaj da marljivo uče i nastoje u dobrom vladanju te da žive u spoznaji da nisu napušteni.

Nakon blagoslova, djeci je uručen dar djelatnika Valamar Riviere d.d. iz Poreča, koji su darove prikupljali tijekom došašća.

Uz želju za mnogo sličnih susreta, pozdravom i osmjehom krenuli smo u novu godinu, priopćeno je iz Caritasa Porečke i Pulske biskupije.

majmajola1

majmajola3

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.