Nakon mise o svetkovini sv. Tome apostola, zaštitnika Pulske biksupije i grada Pule, na Trgu sv. Tome ispred katedrale, podno zvonika, održan je koncert duhovne glazbe na kojem su nastupili Marija Husar Rimac, Alan Hržica, Bruno Krajcar i Grupa Oton.

Na kraju koncerta, okupljenima na prepunom trgu, obratio se katedralni župnik vlč. Lekaj. On je kao organizator zahvalio svim sudionicima te izrazio radost zbog tako velike posjećenosti koncerta, što je pokazatelj da ta mjesna Crkva ima potrebnu okosnicu vjernika koji žele ovakve glazbene i duhovne sadržaje. To opravdava nadu koju je izrekao vlč. Lekaj, da bi takav koncert, s raznim izvođačima, mogao postati jedna lijepa tradicija kojim će se svake godine zaključiti proslavu svetkovine patrona Pulske biksupije.  (G.K./Tiskovni ured PPB)

 

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.