Za proslavu sv. Martina u Vrsaru mons. Ivan Miklenić
Ponedjeljak, 11. Studeni 2019

Vrsar: Proslava sv. Martina biskupa u znaku 30. obljetnice svećeništva

Vrsarska župa će svog nebeskog zaštitnika proslaviti svečanim koncelebriranim misnim slavljem u ponedjeljak, 11. studenog s početkom u 11 sati. Misno slavlje predvodit će župnik domaćin vlč. mr. Lino Zohil, koji će tom prigodom ujedno obilježiti i tridesetu obljetnicu svećeništva, a prigodnu homiliju izreći će mons. Ivan Miklenić, kanonik Prvostolnoga kaptola zagrebačkoga.

Blagdanu će prethoditi trodnevna duhovna priprava. U petak, 8. studenog, program će započeti pobožnošću krunice u 17 sati. U 17.30 uslijedit će misno slavlje koje će predvoditi p. Drago Marić, karmelićanin.

U subotu, 9. studenog, pokorničko bogoslužje i mogućnost pristupanja sakramentu pomirenja započeti će u 17 sati, a misno slavlje, pod predsjedanjem preč. mr. Ilije Jakovljevića započeti će u 17.30.

U nedjelju, 10. studenog, zadnjeg dana trodnevnice, redovito misno slavlje pro populo bit će u 11 sati.  

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.