Buje: Proslava sv. Servula
Nedjelja, 26. Svibanj 2019

Župa Buje, u Umaško – oprtaljskom dekanatu, svog nebeskog zaštitnika i ove će godine proslaviti bogatim višednevnim sadržajima.

Od četvrtka, 23. do subote, 25. svibnja, svake večeri s početkom u 19 sati, u crkvi Majke Božje od Milosrđa odvijati će se trodnevna duhovna priprava. Prve večeri, u četvrtak, 23. svibnja, misu i blagoslov bolesnika predvodit će vlč. Geremia Massa. Druge večeri, u petak, 24. svibnja, misu i predstavljanje Torinskog platna predvodit će vlč. Antun Nižetić. U subotu, 25. svibnja, misu i klanjanje pred Presvetim predvodit će vlč. Joel Cattary. Svake večeri program će animirati Udruga „Otvoreno srce“.

U nedjelju, 26. svibnja, procesiju od crkve Majke Božje od Milosrđa do župne crkve sv. Servula, s početkom u 11 sati, predvodit će vlč. Luka Pranjić, župnik u Novigradu. U večernjim satima u župnoj crkvi bit će koncert njemačkog glazbenika Niklasa Paschburga.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.