Otvoren natječaj za XXIII. Dječji festival duhovne glazbe “Iskrice”
Nedjelja, 28. Travanj 2019

Otvoren natječaj za XXIII. Dječji festival duhovne glazbe “iskrice”

Župa Vodnjan objavljuje kako će se i ove godine održati  XXIII. Dječji Festival duhovne glazbe “Iskrice”. Festival će se održati u subotu, 11.svibnja 2019. s početkom u 17:00 sati. Ove godine Festival će se održati pod geslom “Djeca, budućnost svijeta”.

Pravo nastupa imaju dječji crkveni i župski zborovi, Katoličke Udruge, crkvene zajednice i solisti župa Biskupije Porečke i Pulske te Riječke nadbiskupije te dječji zborovi i solisti Osnovnih škola na području županije Istarske i Primorsko-goranske do petnaeste godine starosti.

Pjesme koje se izvode moraju imati isključivo duhovni karakter, a svrstane su u dvije kategorije: poznate skladbe i nove skladbe komponirane upravo za Festival.

Svaki zbor ili solist ima pravo prijaviti najviše jednu skladbu u jednoj ili u drugoj kategoriji.

Pored glazbenog dijela, također je otvoren natječaj i za literarne radove. Ove godine biti će to 10. Natječaj za literarni rad “Sluga Božji Egidije Bulešić” na temu “Moj najljepši događaj”.

Krajnji rokovi za prijavu na glazbeni i(li) literarni natječaj je 28. travnja 2019.

Ukoliko ste zainteresirani i želite se prijaviti, možete nas kontaktirati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli..

Natječaj objavljuje organizator Festivala - HRVATSKI KATOLIČKI ZBOR “MI” – OSNOVNA ZAJEDNICA VODNJAN

Najave i obavijesti

Subota: 27 Stu 2021
Đakonsko ređenje u Puli

Istaknuto

 

 

100. obljetnica

Miroslav Bulešić

Zaklada

Biskupija na Facebooku

Biskupija na YouTube

Kalendar događanja

Foto galerija

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.