5. - 7. travnja: Duhovna obnova i Križni put „Ka sv. Andriji“
Nedjelja, 7. Travanj 2019

U vrsarskoj župi sv. Martina korizmenu duhovnu obnovu, od petka, 5. travnja, do nedjelje, 7. travnja, predvodit će mons. Ivan Hren, kanonik iz Zagreba. Prvoga dan program započinje pobožnošću križnoga puta u 17 sati, uslijedit će misno slavlje s homilijom na temu sakramenta pomirenja. U subotu, 6. travnja, program započinje pobožnošću krunice, a tema homilije bit će „Evo sve činim novo, već nastaje“.

U nedjelju, 7. travnja mons. Hren će predvoditi misu u 9 u Gradini i u 11 sati u Vrsaru, homilija će biti na temu oprosta.

Istoga dana, u nedjelju, 7. travnja, u Vrsaru će biti tradicionalni „Križni put ka sv. Andriji“. Polazak je u 16 sati kod vrsarskog groblja. Pobožnost će predmoliti svećenici i krizmanici Vrsara i Funtane. Program će završiti molitvom pred crkvom sv. Andrije, te kraćim koncertom učenika vrsarske glazbene škole.   

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.