Novi ciklus e-duhovnih vježbi
Nedjelja, 23. Rujan 2018

Franjevački samostan u Pazinu iznova nudi nove poticaje za rast u duhovnosti. Riječ je o novom ciklusu e-duhovnih vježbi uz blagdan sv. Franje te biblijskim susretima ponedjeljkom.

Duhovne vježbe pod geslom „Na putu sa sv. Franjom” trajat će devet dana i započet će 25. rujna. Prijave za sve one koji žele otkriti što im sv. Franjo može ponuditi za duhovni put otvorene su do nedjelje 23. rujna, rekao je fra Josip Vlašić predstavljajući danas u programu HKR-a duhovne vježbe. Tekstove za razmatranja i molitve pripremili su fra Arturo Milici s La Verne i fra Marinko Klaić iz Pazina. Obojica su redovnička braća i žive franjevaštvo na jedan drukčiji način, poput sv. Franje Asiškog koji nije bio svećenik.

Do sada je prijavljeno nešto više od sedam tisuća osoba. Po završetku prijava, sudionici će 24. rujna dobiti uvodno pismo s određenim smjernicama za obavljanje duhovnih vježbi, a od 25. rujna do blagdana sv. Franje, 4. listopada, primat će poticaje za osobna razmatranja.

Istaknuto

 

 

100. obljetnica

Miroslav Bulešić

Zaklada

Biskupija na Facebooku

Biskupija na YouTube

Kalendar događanja

Foto galerija

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.