Proslava Rođenja sv. Ivana Krstitelja i prva obljetnica posvete crkve
Nedjelja, 24. Lipanj 2018

Blagdan sv. Ivana Krstitelja i prva obljetnica posvete župne crkve sv. Ivana Krstitelja.

Na sam blagdan bit će sv. mise u 9.00, 11.00 i 19.00 sati. Glavna sv. misa bit će u 11.00 sati koju će predslaviti i propovijedati o. Ivan Bradarić, OFMConv, gvardijan i rektor nacionalnog svetišta prvog hrvatskog sveca sv. Nikole TaviŽupa sv. Ivana Krstitelja u Puli proslavit će u nedjelju 24. lipnja svetkovinu nebeskog zaštitnika. Središnje euharistijsko slavlje u 11 sati predvodit će rektor nacionalnog svetišta sv. Nikola Tavelića u Šibeniku fra Ivan Bradarić, OFMConv. Mise su još u 9 i 19 sati. 
Svetkovini prethodi trodnevnica koju od 21. do 23. lipnja predvodi također o. Bradarić. To će ujedno biti „Dani obitelji" u župi kao priprava za Nacionalni susret katoličkih obitelji. 
U četvrtak 21. lipnja u 19 sati je misa, a potom klanjanje pred Presvetim i molitva za obitelj. Drugoga dana u petak 22. lipnja u 19 sati je misa, a tema će biti "Sv. Zaharija, otac sv. Ivana Krstitelja - uloga oca u obitelji". Posljednjega dana u subotu 23. lipnja u 19 sati je misa, a tema je "Sv. Elizabeta, majka sv. Ivana Krstitelja - uloga majke u obitelji". 

 

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.