FotoČlanovi raznih molitvenih zajednica tijekom osam dana i noći izmjenjivali su se u Klanjanju za život

Tijekom prvog tjedna Došašća u crkvici sv. Mihovila u krugu Opće bolnice Pula održano je osmodnevno Klanjanje za život pred Presvetim Oltarskim Sakramentom. Klanjanje su organizirale časne sestre članice Družbe sestara Milosrdnog Isusa koje u Puli žive i djeluju u sklopu kompleksa Doma za starije i nemoćne osobe Sv. Polikarp. Klanjanje je započelo 1. prosinca 2013. misnim slavljem koje je predvodio fra Đuro Vuradin, gvardijan pulskog franjevačkog Samostana sv. Franje Asiškog.

Svakoga dana u 15 sati molitvu Božanskog milosrđa animirali su članovi različitih molitvenih zajednica južne Istre:Štovatelji Božanskog Milosrđa, Molitvene zajednice iz Marčane i Loborike, više zajednica Treće srce, sestre Milosrdnog Isusa, Molitvena zajednica za duše u čistilištu i Pokret za nerođene, a svakoga dana misno slavlje u 19 sati predvodili su svećenici iz Pule i okolice: vlč. Jeronim Jokić, preč. Milan Mužina, vlč. Milan Milovan, preč. Marijan Jelenić, mons. Vilim Grbac, vlč. Ilija Jakovljević i zaključno misno slavlje na drugu nedjelju Došašća predvodio je biskup u miru mons. Ivan Milovan. Druženje sudionika završnog misnog slavlja nastavljeno je u prostorijama dijecezanskog Obiteljskog savjetovališta. Misna slavlja glazbeno su pratili članovi Zbora mladih sv. Franje.

Najave i obavijesti

Nema događanja

Istaknuto

 

 

100. obljetnica

Miroslav Bulešić

Zaklada

Biskupija na Facebooku

Biskupija na YouTube

Kalendar događanja

Foto galerija

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.